Inred med tavlor och posters

Inred med tavlor och posters

Ett smart tips på hur du kan göra en förändring i ditt hem är att använda väggarna. Det händer att vi lätt blir uttråkade med inredningen när hemmet sett likadant ut under en längre tid. Du kan självklart välja att måla om eller hänga upp snygga tapeter. Men vill du inte göra så stora förändringar kan du hänga upp snygga motiv på väggen.

Ifall du har helt tomma väggar är det bara att planera vad du ska hänga upp, kanske en poster eller en stilren tavelvägg med blandade motiv. Det svåra är att bestämma sig för vad du vill hänga upp. Här kommer därför några tips på snygga dekorationer.

Grafiskt och stilrent

Om du har en modern inredningsstil kan du välja svartvita bilder eller grafiska posters att hänga upp. Det finns en rad med snygga abstrakta motiv som kommer ge ditt hem unika och trevliga detaljer. När du hänger upp dessa tavlor/posters behöver du dessutom inte fokusera så mycket på att hänga dem rakt, utan de får gärna hänga lite oregelbundet. Om du ska hänga upp flera tavlor, tänk på att ha en röd tråd, något som får alla motiv att passa med varandra.

Harmoniskt och naturligt

Gillar du istället mer harmonisk inredning, kanske mycket växter och neutrala naturfärger? Då kan du självklart anpassa väggdekorationerna efter detta. Du kan välja liknande tavlor och posters här som vid det grafiska och stilrena alternativet. I alla fall när det gäller färgerna. Tavlorna bör dock bestå av naturmotiv istället. Om du inte vill ha svartvita bilder kan du välja motiv i färger som kompletterar resten av din inredning.

För harmoniska detaljer kan du dock även välja att använda dig av äkta vara, alltså dekorera med riktiga växter, eller plastväxter. Det finns tavlor som skapats av torkade blommor och liknande.

Oavsett vilken typ av tavla du väljer bör du planera hur tavlorna ska hängas upp för att se bra ut.

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar