Därför är posters bättre än tavlor

Därför är posters bättre än tavlor

Smaken kommer och går, men väggarna består. Just därför kan det vara bra att välja inredningsprylar till väggarna som är lätta att byta ut. Det är där posters kommer in i bilden. Om du har en stram budget är posters också ett bra alternativ. Kort sagt är posters bra av många anledningar.

Tavlor igår, posters idag

Förr i tiden var det målade tavlor man hade på väggarna, då det var det enda sättet att få upp motiv på väggarna eftersom inga kameror eller datorer fanns. Kungar och drottningar använde målade porträtt av sina söner och döttrar för att ha något att visa upp för tilltänkta partners runt om i Sverige och Europa. Det var inte ovanligt att man förfinade målningarna en aning, ungefär på samma sätt som vi använder oss av filter och Photoshop idag. Men nu är det andra tider och tack vare digitalkameran och datorn kan vi skapa bilder med oändliga motiv och mönster. Posters är det moderna sättet att inreda sina väggar på.

Posters – ett bra val för väggarna

När man ska inreda och smycka sina väggar är just posters ett bra val då det finns ett mycket stort utbud av posters för alla, oavsett vilken smak man har. Utöver det stora utbudet är posters ett väldigt billigt alternativ till exempelvis dyra målningar. En poster kan man rama in och man kan på så vis skapa en inredningsstil som passar in i ens eget unika och personliga hem. I vissa fall är det själva motivet som spelar mest roll, men man kan även lägga stor vikt vid ramarna man väljer för sina posters. Då kan man gå på loppis och hitta gamla tavlor med antika guldramar för någon hundralapp att rama in sina posters med om man vill smycka sina väggar på ett unikt sätt. Med hjälp av billiga och bra posters är det enkelt att byta utseende på väggarna ofta.

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar