Inred med plåt

Inred med plåt

Plåt är ett mångsidigt material som lämpar sig lika bra ute som inne. Anlita en plåtslagare för att få till personlig utformning av plåten hemma hos dig och pryd huset och trädgården med plåt. Med mer plåt i hemmet och trädgården kan du skapa en unik design som inte finns i någon annans hem eller trädgård.

Varför plåt?

Plåt har använts till mycket genom tiderna, bland annat till taket på slott och kyrkor från 1600-talet och framåt. Nu för tiden kan plåt användas till lite allt möjligt. Bland annat till taket, men även till golv, postlådor, utomhuslampor, blomkrukor med mera. Eftersom plåt är ett tåligt material som dessutom är väldigt formbart, blir plåt ett tacksamt material att jobba med när man vill specialdesigna något efter eget tycke och smak. Exempelvis kan du anlita ett plåtslageri i Stockholm för att:

  • Specialdesigna stuprör och hängrännor på huset.
  • Skapa små roliga trädgårdsdekorationer, exempelvis genom att såga av träd och låta en del av stammen vara kvar där en hatt av plåt kan sättas på trädstammen och bilda en svampliknande formation.
  • Ordna en industrikänsla i inredningen genom att exempelvis sätta upp plåt på väggarna istället för tapeter.

Bara fantasin sätter gränser när det kommer till vad man kan och inte kan göra med plåt. En plåtslagare kan hjälpa dig att ta fram unika lösningar för att du ska få det du vill ha oavsett om det rör sig om att dekorera inne eller ute med plåt. Plåt är dessutom väldigt beständigt förutsatt att rätt plåt används för rätt ändamål. Om plåten ska användas ute ska den galvaniseras så att den inte börjar rosta och då blir plåten mycket tålig i alla väder. Plåtslagaren som hjälper dig med plåten vet vilken plåt som ska användas och när, vilket du inte behöver tänka på förutsatt att du anlitar professionell hjälp. Sedan är det bara att njuta av dina egendesignade skapelser i hemmet och trädgården.

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar