Inreda med vitt som bas

Inreda med vitt som bas

Oavsett vilka inredningstrender som råder är vitt alltid ett säkert kort. Vitt är en kulör som är tidlös, enkel och som inte har någon koppling till en specifik säsong. Om du vill inreda med vitt är en krämigare variant av vitt perfekt. Krämiga nyanser gifter sig väldigt lätt med kulörer som beige men också brunt. Vitt är också enkelt att kombinera med olika möbler och inredningsdetaljer. Om du vill köpa snygg inredning som posters, textilier, speglar och fotoalbum ska du kolla in bga.se som har allt det och lite till. De har allt för dina väggar och snygga inredningsdetaljer som du kan skapa snygga stilleben av. Om du har vita väggar är det enkelt att sätta upp olika posters och speglar. Ljusa väggar framhäver konst och tavlor på ett mycket bättre sätt än mörka nyanser. Speglar är fantastiska inredningsdetaljer och kan bidra till att skapa väldigt tilltalande rum.

Skapa kontraster

Om du gillar naturmaterial ska du definitivt inreda med det om du har en vit bas. Naturmaterial och vitt gifter sig väldigt bra eftersom naturmaterial har en har en neutral färgsättning. Möbler i ljusa träslag stärker enhetligheten om miljön är vit medan inredning i mörkare träslag skapar kontraster. För att skapa kontraster behöver du nödvändigtvis inte använda starka eller mörka färger utan om du vill ha en ljus helhet i rummet kan du experimentera med inredningsdetaljer och möbler i vitt. Du kan bland annat blanda vassa kallare toner i en varmare helhetsbild för att få ett inbjudande intryck. Kontraster behövs för att göra ett hem mer hemtrevligt.

Jobba med material och strukturer

När du tänker på vitt i inredningen kanske du bara tänker på väggfärg men att låta det vita vara en röd tråd genom möblerna och inredningsdetaljerna är väldigt snyggt. För att skapa mer levande miljöer ska du tänka på att använda dig av olika material, strukturer och ytor men även glans- och matthetsgrader. Det är ett enkelt sätt att skapa liv utan att blanda in för mycket andra färger. Om du vill vara lite trendig i höst och vinter kan du satsa på jordnära toner och speciellt brunt. Det är enkelt att addera lite färg på textilier eller små inredningsdetaljer om du inte vill göra stora förändringar.

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar