Varje sovrum är unikt och ett fint sängöverkast är perfekt för dig som vill ge ditt sovrum en personlig touch och kanske kunna variera dig utifrån vad det är för årstid. Ett sängöverkast är stort och hamnar alltid i blickfånget. Dessutom är det en skön extra källa till värme under en kylig natt. 

Hos oss handlar allt om överkast

Vi som driver den här butiken har sysslat länge med inredning i olika former. 2017 tog vi det drastiska beslutet att helt och hållet koncentrera oss på sängöverkast. Genom att fokusera på överkast kan vi hålla bättre koll på marknaden än uppköpare som arbetar med flera olika produkter. 

Stora och små leverantörer

Hos oss hittar du prisvärda sängöverkast från några av de mest kända märkena på marknaden. Vi har också ett stort utbud av sängöverkast som du inte hittar i några andra butiker i Sverige 2020. Under våra resor har vi etablerat kontakt med flera småskaliga producenter som arbetar hantverksmässigt med lokala material. Söker du efter ett sängöverkast utöver det vanliga har du kommit helt rätt!

Hållbart och ekologiskt

En stor del av de sängöverkast du hittar här i vår butik på nätet är gjorda i ekologisk bomull och andra hållbara material. Vi säljer inga överkast som färgats med miljöfarliga ämnen och det mesta vi säljer passar dig som är allergiker. Vi är också noga med att bara sälja sängöverkast som tillverkats under bra förhållanden för dem som utfört arbetet.